آخرین اخبار:
کد خبر:۴۸۸۸۶۷
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد:

 همایش ملی «مهندسی ژنتیک در خدمت تولید غذای سالم و توسعه پایدار» در یزد برگزار می‌شود

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: اولین همایش ملی «مهندسی ژنتیک در خدمت تولید غذای سالم و توسعه پایدار» به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی یزد برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از یزد، محمد حسین مصدق، معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد با اشاره به اهمیت تغذیه در بین جامعه گفت: در راستای بهبود تغذیه اجتماعی اولین همایش ملی «مهندسی ژنتیک در خدمت تولید غذای سالم و توسعه پایدار» امروز در محل سالن همایش های باقر العلوم دانشگاه علوم پزشکی یزد برگزار می شود.

 

وی افزود: این همایش ملی با حضور معاون تحقیقات و فناوری سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور، رئیس انیستیتو پاستور ایران، رییس پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی ایران، رئیس انیستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی، رئیس انجمن علمی بهداشت و ایمنی مواد غذایی، دبیرکل خانه کشاورز و خبرنگاران تهران و یزد با هدف تبیین راهکارهای تامین امنیت غذایی و تولید غذای سالم برگزار می شود.

 

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد در پایان بیان کرد: در این همایش، اصول اخلاقی و اقتصادی تولید و مصرف فرآورده های تراریخته و راهکارهای تامین امنیت غذایی و تولید غذای سالم بررسی می شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار